Trafic ÎNTRERUPT pe centura în regim de AUTOSTRADĂ a Aradului: Un avion de tip HERCULES al forţelor NATO aterizează pe aeroportul arădean

Trafic ÎNTRERUPT pe centura în regim de AUTOSTRADĂ a Aradului: Un avion de tip HERCULES al forţelor NATO aterizează pe aeroportul arădean

Traficul rutier va fi întrerupt astăzi pe centura în regim de autostradă a municipiului Arad, anunţă Compania de Autostrăzi şi Drumuri Internaţionale, din cauza unui avion de tip Hercules al armatei americane, care este aşteptat să aterizeze pe Aeroportul Internaţional Arad. Acesta transportă tehnică militară grea, care a început să fie mutată din Germania în România, potrivit înţelegerilor din cadrul alianţei nord-atlantice.

Măsura întreruperii circulaţiei a fost solicitată de oficialii aeroportului arădean, care se tem pentru siguranţa traficului în timpul aterizării şi decolării avionului Hercules.

„În urma unei discuţii pe care am avut-o cu generalul Philip Breedlove, şeful forţelor NATO din Europa, am solicitat Companiei de Autostrăzi să ia această măsură, pentru siguranţa traficului rutier. Avioanele de tip Hercules sunt nişte giganţi ai aerului iar suflul produs de motoarele acestora ar spulbera pur şi simplu maşinile aflate în trafic pe centura Aradului”, a declarat Ovidiu Moşneag, directorul comercial al aeroportului arădean.

Tehnica militară grea care va ajunge la Arad va fi depozitată în Cetatea Aradului, unde va rămâne în custodia batalionului NATO româno-maghiar.

UPDATE/ Avionul nu a mai ajuns la Arad
Până la urmă avionul Hercules nu a mai ajuns la Arad. Era prea de tot să vină taman pe 1 aprilie…

Foto: defense.gov

  1. sa mai zica cineva ca autostrada aia nu trece aiurea si nu deranjeaza aeroportul…

    Raspunde
  2. Azi e 1 aprilie!

    Raspunde
  3. Si avionul era pilotat de TRASEISTUL CIUPE LANT GROS…. tare de tot :))))

    Raspunde
  4. ce treaba are asta cu autostrada…doar daca a avut probleme tehnice si risca sa cada peste drum, atunci e altceva…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.