Trafic paralizat pe DN7, la ieşirea din Arad spre Vladimirescu!

Trafic paralizat pe DN7, la ieşirea din Arad spre Vladimirescu!

CFR efectuează din nou lucrări de reparaţii la trecerea peste calea ferată situată la ieşirea din Arad spre localitatea Vladimirescu, drept urmare în zonă s-a format o coloană de maşini întinsă pe mai mulţi kilometri. Circulaţia se desfăşoară pe o singură bandă de mers, alternativ în ambele sensuri.
Pe sensul de mers spre Vladimirescu coada de autovehicule porneşte de la marginea cartierului Micălaca iar pe sensul de intrare în Arad, autoturismele aşteaptă într-o coloană întinsă pe mai mulţi kilometri, până la ieşirea din localitatea Vladimirescu.
Lucrările constă în rearanjarea dalelor din beton dintre liniile de tren la nivel cu şoseaua. Şoferii care tranzitează des zona afirmă că deşi trecerea e reparată periodic, în doar câteva zile dalele din beton se lasă din nou şi formează denivelări.
Lucrările de reparaţii la trecerea peste calea ferată vor fi finalizate în jurul orei 17.00.

  1. La ce trafic e in zona in 2 zile dalele se lasa si iar se formeaza cozi (consum aiurea de carburant)… ba cretinilor de la CFR …omul a ajuns pe luna…se fac transplante de organe..etc. chestii smechere …voi in imbecilitatea voastra nu reusiti sa reparati o trecere la nivel cu calea ferata…de cand tot frecati dalele alea…le ridicati a n+1 oara si tot prost iese treaba…si va treziti sa lucrati marti de la ora 10 pana pe la 17 …de ce nu lucrati noaptea ( au fost inventate proiectoare) sa nu incurcati asa mult traficul …dar la cat sunteti de prosti nu va duce capul la mai mult…tot la stadiul de ranga , tarnacop sunteti…sper sa dati faliment cat mai curand.

    Raspunde
  2. rusine cfr , rusine tuturor incompetentilor care va bateti joc de noi , astea is reparati ce faceti voi nesimtitilor !!!

    Raspunde
  3. penibil Romania! am venit in cateva ore din Italia ca sa stau la marginea Aradului! este inadmisibil!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.