Traficanți de DROGURI din TIMIȘ, prinși de polițiștii arădeni. Au fost CONFISCATE droguri de SUTE DE MII de lei

Traficanți de DROGURI din TIMIȘ, prinși de polițiștii arădeni. Au fost CONFISCATE droguri de SUTE DE MII de lei

O grupare infracțională specializată în trafic de droguri a fost destructurată de polițiștii arădeni.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au reuşit destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc și mare risc/ membrii grupării, patru tineri din Timiș, urmează a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă

Din cercetări a reieşit că din anul 2017, gruparea constituită din patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, toţi din judeţul Timiş, acţiona pe linia traficului de droguri de risc şi mare risc pe relaţia Olanda-România.

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii de la Crimă Organizată au reuşit depistarea şi prinderea în flagrant a unui tânăr de 20 de ani, în timp ce vindea 250 de comprimate  XTC, asupra acestuia găsindu-se alte 240 de comprimate de aceeaşi natură.

Tot astăzi, poliţiştii Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad, au efectuat pe raza municipiului Timișoara, 3 percheziţii la locuinţele membrilor grupării.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate 202 grame de cannabis și 4.535 de comprimate de XTC cu diferite logo-uri, în valoare de aproximativ 263.850 de lei.

În baza probatoriului administrat, membrii grupării urmează să fie prezentați magistraților Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de constituire de grup infracțional organizat, trafic international de droguri de risc și de mare risc.

Foto ilustrativ: pixabay.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.