TRAGEDIE/ Doi MORŢI şi şapte RĂNIŢI într-un accident petrecut pe drumul Arad – Timişoara! UPDATE

TRAGEDIE/ Doi MORŢI şi şapte RĂNIŢI într-un accident petrecut pe drumul Arad – Timişoara! UPDATE

Două persoane şi-au pierdut viaţa astăzi, pe drumul care leagă Aradul de Timişoara, într-un accident de circulaţie produs între un autoturism şi un microbuz, între Şagu şi Vinga. Alte şapte persoane au fost rănite.

La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale SMURD, pentru a-i transporta pe răniţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri pe drumul care leagă Aradul de Timişoara.

UPDATE 1/ Frate şi soră, morţi în accident
Un rănit a fost trimis cu elicopterul SMURD direct la Timişoara. Şoferul maşinii Audi, care a provocat accidentul (intrând pe contrasens şi izbindu-se de microbuz), a fost transportat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Acesta avea ruptruă de splină şi sânge în abdomen. Ceilalţi doi pasageri ai autoturismului Audi, frate şi soră, au murit pe loc. Ocupanţii microbuzului s-au ales cu răni mai puţin grave.

UPDATE 2/ Ziua accidentelor la UPU Arad
Potrivit personalului medical al Unităţii de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad joi a fost ziua accidentelor. Astfel, nu mai puţin de 12 persoane, între care şi copii, au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe ca urmare a accidentelor rutiere petrecute pe raza judeţului Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.