UPDATE/ TRAGEDIE, în urma accidentului de la Atrium Mall! O tânără însărcinată şi-a pierdut copilul. Mai avea două săptămâni până la naştere

UPDATE/ TRAGEDIE, în urma accidentului de la Atrium Mall! O tânără însărcinată şi-a pierdut copilul. Mai avea două săptămâni până la naştere

Accidentul de duminică seara, din faţă de la Atrium Mall, s-a lăsat cu urmări tragice.

Ceea ce la prima vedere părea o simplă tamponare s-a dovedit a fi un eveniment de o gravitate deosebită: O tânără însărcinată, aflată într-una din maşinile implicate în accident, şi-a pierdut copilul, care mai avea doar două săptămâni până când trebuia să se nască.

Potrivit informaţiilor noastre, tânăra însărcinată a fost transportată la spital, unde i s-a efectuat o operaţie de cezariană. Din nefericire, însă, copilul a murit.

UPDATE/ Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, vinovat pentru producerea accidentului este un tânăr în vârstă de 29 de ani care a întors maşina în faţa mall-ului, prin loc nepermis, autoturismul condus de acesta lovind un autovehicul la volanul căruia se afla o femeie însărcinată. Şoferul vinovat este cercetat pentru vătămare corporală.

Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital, unde i-a fost efectuată o cezariană. Copilul a fost scos mort, decesul producându-se în urma unei  dezlipiri de placentă.

  1. acolo tot timpul sunt accidente. ar trebui pus un semafor

    Raspunde
  2. Ar trebui sa se respecte regulile de circulatie, sa lasam la o parte „smecheriile” si prostia la volan, ca ies in evidenta doar tampeniile.

    Raspunde
  3. Groaznic si trist ce s-a intamplat…… mai multe vieti nenorocite pentru ca un cretin nu a respectat legea!!!!!
    Acum si viata lui va fi distrusa!! A meritat???? Ce era sa mearga sa intorca pe la gara? 🙁

    Raspunde
    • Da dece sa nu mearga pana la gara mai bine a intors pe interzis si o omorat un copil nevivot. Fututi mortii matii de cretina “ da ce era sa faca sa mearga pana la gara? “ daia sunt cretini ca tine pe planeta futuzi dumnezau matii de proasta

      Raspunde
      • @Mata, ia o gura maaare de aer si calmeaza-te ! Nadia exact asta a spus, in sensul ca „Ce mare efort ar fi fost ca dobitocul sa intoarca pe la gara” doar ca tu esti prea infierbantat ca sa pricepi. Chill out, sa nu iti plezneasca vreo vena !

        Raspunde
  4. Acel tanar a gresit pentru ca este un idiot, nu a avut cum sa nu vada semnul de interzis intoarcerea, astfel provacand un accident cu urmari deosebit de grave. A distrus o familie la inceput de drum – venirea unui copil pe lume. Le-a rapit ce este mai de pret in aceasta lume, merita sa plateasca crunt – OMOR DIN CULPA. Criminalule, ai omorat un copil, daca eu eram in locul sotului insarcinatei, te omoram pe loc, iti scoteam ochi din orbite si tii bagam in guta, CRIMINALULE!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.