Caz șocant în vestul țării! Amicul său a trecut cu mașina peste el și l-a OMORÂT cu puțin timp după miezul nopții. Motivul, HALUCINANT

Caz șocant în vestul țării! Amicul său  a trecut cu mașina peste el și l-a OMORÂT cu puțin timp după miezul nopții. Motivul, HALUCINANT

Doi tineri s-au luat la ceartă cu puțin timp înainte de miezul nopții la o nuntă din Satul Mare, pentru că amândoi dorau să o fure pe mireasă, cel mai probabil cearta iscându-se pe fondul de consum de băuturi alcoolice.

Bărbatul de 32 de ani a fost găsit de polițiști pe un drum comunal dintr-un sat, el fiind plin de răni. Echipajele de salvare au sosit de urgență la fața locului, transportându-l de urgență la spital dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Martorii povestesc cum rivalul său ar fi trecut cu mașina peste el.
După ce a comis această crimă, tânărul de 25 de ani și-a lăsat bebelușul de 9 luni la o rudă și a fugit, împreună cu soția sa, din țară. Bărbatul este căutat acum de poliţişti şi a fost dat în consemn la frontieră.
Sursa: Stirileprotv.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.