TRAGEDIE pe drumul Caporal Alexa – Pâncota: Viitoarea noră a primarului din Şiria A MURIT într-un ACCIDENT DE CIRCULAŢIE (FOTO)

TRAGEDIE pe drumul Caporal Alexa – Pâncota: Viitoarea noră a primarului din Şiria A MURIT într-un ACCIDENT DE CIRCULAŢIE (FOTO)

O tânără care ar fi urmat să devină noră a primarului din Şiria şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă într-un accident de circulaţie ce a avut loc pe drumul judeţean care leagă localităţile Caporal Alexa de Pâncota.

Tânăra de 24 de ani şi-a pierdut viaţa după ce maşina pe care o conducea s-a izbit de un camion. Potrivit poliţiştilor care au efectuat cercetări la faţa locului, femeia se afla la volanul unui autoturism marca Hyundai şi circula dinspre Pâncota spre Caporal Alexa. La un moment dat, aceasta a pierdut controlul asupra direcţiei autovehiculului, maşina a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu un camion. În urma impactului victima a decedat pe loc.

Conform informaţiilor noastre, G.R., în vârstă de 24 de ani, locuia la Olari şi urma să se căsătorească cu fiul primarului din Şiria, Valentin Bot.

  1. avea un hyundai active, nu chevrolette

    Raspunde
  2. Daca era cu chevrolet murea soferul camionului !

    Raspunde
  3. Ce conteaza ce masina avea?! Pacat de fata, de tineretea ei. Dumnezeule! Numai nenorociri pe drumurile publice!

    Dumnezeu s-o odihneasca in pace!

    Raspunde
  4. am modificat. Intr-adevar era Hyundai masina

    Raspunde
  5. Apai hyunday , dar din ce an???

    Raspunde
  6. Sa isi bage pula un ele de drumuri, sunt pline de gropi! Din cauza drumarilor care nu isi fac treaba se intampla o gramada de accidente. Asta este Romania, o tara de incompetenti.

    Raspunde
    • Intr-adevar din cauza gropilor se intampla atatea accidente…..Da pot fi o cauza dar si atentia fiecaruia conteaza…Conduc destul de des pe drumurile patriei si vad destui care daca au o masina mai „dotata” nu sunt ei suficient de „dotati” ca sa le stapaneasca…Nu comentez aici accidentul de fata…pacat ca a murit cineva mai ales ca urma sa se casatoreasca. Pacat dar haideti sa nu dam vina pe altul cand noi fugim fara timp dintr-o parte in alta….

      Raspunde
  7. acolo sunt niste curbe în care trebuie sa reduci pana la 40 la ora ca altfel intri pe contrasens sau derapezi si te arunca afare de pe sosea. de ce dracu le-au facut asa!?!?!!!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.