Traian Băsescu a girat discursul ANTI-FALCĂ al candidatului PMP Samuel Caba (GALERIE FOTO)

Traian Băsescu a girat discursul ANTI-FALCĂ al candidatului PMP Samuel Caba (GALERIE FOTO)

Traian Băsescu a girat, din prezidiu, un discurs dur la adresa finului său Gheorghe Falcă, rostit de Samuel Caba, candidatul Mişcării Populare la funcţia de primar al Aradului, în faţa a aproximativ 1000 de persoane, la EXPO Arad.

Caba l-a atacat pe primarul în funcţie pe mai multe teme, între care lucrările de infrastructură costisitoare şi efectuate prost, punerea pe butuci a ştrandului Neptun, pistele de biciclete, lipsa parcărilor etc. Candidatul a comparat Aradul cu Oradea, dar şi cu Bradul, oraşul de baştină al lui Gheorghe Falcă. Samuel Caba a mai afirmat că Aradul nu este al unei familii sau a unui grup de interese şi că doreşte să-l redea arădenilor.

Traian Băsescu a declarat că le-a cerut tuturor, inclusiv la Arad, să aibă mentalitate de învingători şi să pornească de la ideea că PMP va câştiga alegerile locale.

Băsescu a caracterizat PNL şi PSD drept două partide „profund corupte, incapabile să guverneze ţara decât în folosul propriu şi al celor din jurul lor”, motiv pentru care s-a născut Mişcarea Populară, întâi ca fundaţie iar mai apoi ca şi partid.

„Avem tot ce ne trebuie ca să devenim primul partid al ţării. V-aţi înfiinţat ca să fiţi partidul viitorului, în timp ce PSD şi PNL sunt partidele tranziţiei”, le-a spus Băsescu celor prezenţi.

În final acesta a menţionat că obiectivul de ţară al României este, în acest moment, unirea cu Republica Moldova.

La EXPO Arad a avut loc duminică, de la ora 16, lansarea candidaţilor PMP la alegerile locale, eveniment la care au luat parte aproximativ 1000 de persoane.

  1. multi nebuni la expozitie

    Raspunde
  2. Si-a dus fratele caba tot ce pastoreste.

    Raspunde
  3. E clar ca exista mulți care invideaza PMpP . Într-adevăr normali sunt dintre cei invidiosi ! O sa va facă praf PMP ! Cred ca voi astia normali nu a ti vazut cine e in PMP ! Se vede ca celor normali le este groaza ! Aveti mare grija la ‘nebuni’ .

    Raspunde
  4. Sami, de ce te-ai tuns? Arăţi ca o p… belită!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.