Traian Băsescu vine la Arad pentru lansarea candidaților PMP la alegerile parlamentare

Traian Băsescu vine la Arad pentru lansarea candidaților PMP la alegerile parlamentare

Traian Băsescu vine la Arad pentru a participa la evenimentul de lansare a candidaților PMP la alegerile parlamentare.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 noiembrie, la ora 10,30, la Expo Arad, în prezența unei întregi delegații a conducerii centrale a partidului.

„Propunem electoratului o echipă de candidați serioși, buni profesioniști, curați, demni de a apăra interesele arădenilor în Parlament. Sunt onorat să anunț public faptul că președintele Traian Băsescu a ținut din nou să ne fie alături la Arad cu ocazia prezentării reprezentanților noștri pentru Camera Deputaților și Senat. Mai mult, conducerea centrală a decis să deschidă seria lansărilor candidaților PMP din vestul țării de la Arad și Timișoara, ceea ce demonstrează forța noastră organizatorică și locul pe care organizația arădeană îl deține la nivelul Partidului Mișcarea Populară. Sunt convins că prezența președintelui Traian Băsescu va constitui un imbold pentru electoratul arădean, care poate găsi în candidații pe care noi îi propunem întruchiparea principiilor și idealurilor pentru care fostul conducător al României, președintele actual al PMP, a militat în trecut și care l-au convins să revină cu putere în viața politică a României, candidând la rândul său pentru un loc în viitorul Senat al României”, a declarat Florin Remețan, președintele PMP Arad.

Partidul Mișcarea Populară are la Arad liste complete pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților este președintele filialei județene Florin Remețan iar la Senat locul întâi este ocupat de Silviu Dimofte.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.