Trei CEASURI RELE pe DN 7: Două TIR-uri s-au izbit de copaci! Ambulanţa care transporta un şofer rănit s-a răsturnat în şanţ!

Trei CEASURI RELE pe DN 7: Două TIR-uri s-au izbit de copaci! Ambulanţa care transporta un şofer rănit s-a răsturnat în şanţ!

Un TIR a intrat într-un copac, la Nădlac, pe DN 7, după o coliziune laterală cu un autoturism care a pătruns parţial pe contrasens. Ambii şoferi ai autovehiculelor implicate în accident au fost răniţi, solicitând intervenţia SMURD.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că şoferul unui autoturism a pătruns parţial pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un TIR. Ulterior, în urma impactului, TIR-ul a pătruns la rândul lui pe contrasens şi a intrat într-un copac de pe marginea drumului. Ambii conducători auto au fost transportaţi la spital. Poliţiştii continuă cercetările”, a declarat Ovidiu Liber, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

De remarcat, că în timp ce îl transporta la Arad pe unul dintre şoferii răniţi, maşina de la SMURD a ieşit în decor, lângă Hanul de la Răscruce, răsturnându-se în şanţ. Ocupanţii ambulanţei au scăpat teferi iar rănitul transportat nu a suferit răni suplimentare. Acesta din urmă a fost transportat la spital cu o altă ambulanţă.

Seria accidentelor a continuat însă pe DN 7: la câteva sute de metri de ambulanţa răsturnată în şanţ, un al TIR a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un copac. Şi de această dată, şoferul a scăpat nevătămat.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.