Trei COPII lăsați SINGURI acasă au dat FOC la locuință în timp ce încercau să GĂTEASCĂ (FOTO)

Trei COPII lăsați SINGURI acasă au dat FOC la locuință în timp ce încercau să GĂTEASCĂ (FOTO)

Panică într-o familie din localitatea Vladimirescu, unde o casă în care se aflau trei copii a luat foc.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad, incendiul a fost provocat de cei trei copii aflați singuri în locuință. Aceștia încercau să gătească și le-a luat foc uleiul din tigaie, flăcările cuprinzând rapid hota și mobila din încăpere. Când au realizat ce se întâmplă cei trei minori au ieșit din casă și au sunat la 112.

Din fericire nu au existat victime, flăcările au distrus bucătăria însă pagubele materiale au fost reduse datorită intervenției rapide a Detașamentului de Pompieri Arad.

„Facem un apel la părinți să nu lase minorii nesupravegheați sa folosească aparatele de gătit cu flacără deschisă”, declară George Pleșca, purtătorul de cuvânt al ISU Arad.

Cinci incendii în 24 de ore

În ultimele 24 ore, subunitățile ISU Arad, au intervenit pentru stingerea unui număr de cinci incendii. Doua incendii la locuințe, unul la un autoturism, unul la un cap tractor și unul la o remorca tip rulotă.

Atât incendiul de la capul tractor cât și cel de la autoturism au avut ca și cauza probabilă scurt circuit la instalația electrică – partea de încălzire. Reprezentanții ISU Arad le reamintesc conducătorilor auto ca verificarea instalației electrice la debutul sezonului rece este necesară și se face la persoane autorizate.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.