Trei JUDOKA ai CSM Arad, calificați pentru Campionatele Balcanice. Ce MEDALII au mai adus acasă arădenii (GALERIE FOTO)

Trei JUDOKA ai CSM Arad, calificați pentru Campionatele Balcanice. Ce MEDALII au mai adus acasă arădenii (GALERIE FOTO)

Trei judoka ai CSM Arad s-au calificat pentru Campionatele Balcanice. Etapă finală a Campionatului Naţional J-3 (U-15) la judo a avut loc în perioada 9 – 11 martie 2018, la Râmnicu Vâlcea, de unde sportivii arădeni s-au întors cu 5 medalii (două de aur, una de argint, şi două de bronz).

Podiumul multiplu nu a fost ocupat întâmplător de judoka arădeni, sportivii s-au pregătit şi au evoluat constant în ultimul an.

În cadrul competiției s-au evidențiat:

  • Calmar Gabriel, pentru obținerea medaliei de aur la categoria „+73 kg”, acesta fiind sportiv al C.S.M. Arad, antrenor Dorin Drimbe;
  • Ciopraga Andreea, care a obținut, pentru prima oară, la categoria „-63Kg”, titlul de campioană națională (C.S.M. Arad, antrenor Dorin Drimbe);
  • Pop Flavius, pentru obținerea medaliei de argint la categoria „-50 kg” (C.S.M. Arad-antrenor Lazăr Loghin);
  • Rus Iustin, pentru obținerea medaliei de bronz la categoria „-34 kg” (C.S.S. Gloria Arad-antrenor Moţ Alin);
  • Must Nicolas, pentru obținerea medaliei de bronz la categoria „- 66 kg” (C.S.S. Gloria Arad-antrenor Dorel Hărşan).

A fost o competiţie foarte strânsă, fiind prezente majoritatea cluburilor din ţară. Având în vedere că nici anul acesta nu au mai avut loc etapele de calificare, numărul sportivilor înscriși la competiția de la Râmnicu Vâlcea a fost unul foarte mare. Cu toate acestea, sportivii arădeni au reușit, și de această dată, să obţină rezultate excepţionale, iar cei situaţi pe locurile unu sau doi au obţinut calificarea la Campionatele Balcanice. În aceste condiții, Aradul se află, din nou, printre județele fruntaşele ale judo-ului românesc”, a declarat Dorin Drimbe, antrenor C.S.M. Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.