Trei tineri reţinuţi de poliţişti pentru furt de telefoane, laptop-uri şi alte bunuri în valoare de peste 11.000 lei

Trei tineri reţinuţi de poliţişti pentru furt de telefoane, laptop-uri şi alte bunuri în valoare de peste 11.000 lei

Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Vlaicu au identificat trei adolescenţi, bănuiţi de comiterea a patru furturi din nişte magazine de pe raza cartierului Aurel Vlaicu, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 11.300 de lei.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 23/24 septembrie, cei trei adolescenţi, de 14, 15 şi 17 ani, din judeţele Hunedoara şi Timiş, ar fi pătruns prin efracţie într-un magazin de pe raza cartierului Aurel Vlaicu, de unde ar fi sustras, un telefon mobil, o cameră video, o pereche de pantofi sport, ţigări şi suma de 500 de lei.

De asemenea, în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că, în noaptea de 30 septembrie/1o ctombrie , cei în cauză ar fi pătruns prin acelaşi mod în alte trei societăţi de pe raza aceluiaşi cartier, de unde ar fi sustras două laptop-uri, o maşină de tuns, o chitară, un hard extern şi instrumente pentru tatuaj, bunurile sustrase fiind recuperate de poliţişti.

Cei trei adolescenţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii continuând cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestora.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.