Trei urmăriţi general, depistaţi la frontiera de la Nădlac

Trei urmăriţi general, depistaţi la frontiera de la Nădlac

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat trei tineri căutați de autorităţile din România, pe numele lor fiind emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, respectiv mandate de arestare preventivă.

 În data de 20.07.2017, în jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ionel S., în vârstă de 22 de ani, din judeţul Galaţi, pasager într-un mijloc de transport internaţional.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea de  infracţiuni contra persoanei. Tânărul avea de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 3 luni.

În data de 21.07.2017, în jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul român Aurel T., în vârstă de 31 de ani, domiciliat în judeţul Călăraşi. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Câteva ore mai târziu, la acelaşi Punct de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile la frontieră cetăţeanul român Marian H., în vârstă de 27 de ani.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi şase luni.

În toate cazurile, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor, care au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J. Arad pentru luarea măsurilor legale.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.