Trei urmăriţi general şi unul internaţional, depistaţi la frontieră

Trei urmăriţi general şi unul internaţional, depistaţi la frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea au depistat trei bărbaţi căutaţi de autorităţie române şi unul de cele italiene, pe numele lor fiind emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunilor de denunţare calomnioasă, tâlhărie, uz de fals,  conducere a unui vehicul fără permis de conducere, respectiv infracţiuni legate de carduri bancare.

La Punctul de Trecere a Frontierei  Borş s-a prezentat, ieri, în jurul orei 10, pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Gavril D., în vârstă de 61 de ani, din judeţul  Bihor.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii  de denunţare calomnioasă, având de executat o pedeapsă de 3 ani.

Tot ieri, în jurul orei 3,30, la Punctul de Trecere a Frontierei  Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Gheorghe C., în vârstă de 25 de ani, din judeţul  Braşov.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie şi avea de executat o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat, în data de 12.12. 2016, în jurul orei 10,30, pentru efectuarea formalităţilor la frontieră, cetăţeanul român Nicolae D., în vârstă de 29 de ani, din judeţul Braşov.

Cu ocazia realizării controlului, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele lui Nicolae D. era emis de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiuniilor de uz de fals şi conducere a unui vehicul fără permis de conducere. Tânărul are de executat o pedeapsă privativă de libertate de 1 an şi 10 luni.

Tot în data de 12.12.2016, în jurul orei 18, la Punctul de Trecere a Frontierei  Borş s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei cetăţeanul român Gheorghe C., în vârstă de 31 de ani, din judeţul  Braşov.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile italiene, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea unor infracţiunii  legate de carduri bancare, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani şi 8 luni.

În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor şi Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Foto: Arhivă

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.