Trupă muzicală, ATACATĂ de un bărbat cu un fierăstrău!

Trupă muzicală, ATACATĂ de un bărbat cu un fierăstrău!

Fetele care alcătuiesc trupa de muzică pop japoneză AKB48, intrată în Cartea recordurilor drept cel mai mare grup muzical de fete din lume, au fost atacate de un bărbat înarmat cu un fierăstrău. Incidentul a avut loc în timpul unei întâlniri cu fanii ce a avut loc într-un oraș din nord-estul Japoniei (Takizawa).

Membrele grupului dădeau mâna cu fanii în timpul întâlnirii organizate duminică, când un bărbat le-a atacat cu un fierăstrău.

„Asemenea lucruri sunt inimaginabile. Sunt în stare de şoc”, a declarat un fan pentru televiziunea publică japoneză.

Două dintre membrele grupului au fost rănite, respectiv Rina Kawaei (de 19 ani) şi Anna Iriyama (18 ani). Ele au primit tratament de urgenţă pentru leziuni la nivelul mâinilor şi al feţei, iar starea lor este stabilă. De asemenea, un membru din echipa de organizatori a evenimentului a fost tăiat la mână.

După atac, poliţia a arestat un tânăr în vârstă de 24 de ani pentru tentativă de omor.

Fanii au spus că nu au existat controale ale bagajelor înainte de eveniment.

Grupul AKB48, înfiinţat în 2005, este format din 64 de tinere cu vârsta sub 20 de ani, alese prin votul fanilor din 237 de candidate, membrele formaţiei cântând prin rotaţie în patru trupe şi grupuri afiliate, pe baza popularităţii lor în rândul tinerilor din Japonia.

Denumirea „AKB” face referire la Akihabara, „templul” tehnologiei din Tokio, unde trupa deține o sală de spectacole.

Foto: Facebook

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.