Turistă SALVATĂ de la MOARTE de SUTIENUL pe care îl purta. Ce s-a întâmplat!

Turistă SALVATĂ de la MOARTE de SUTIENUL pe care îl purta. Ce s-a întâmplat!

Te-ai gândit vreodată că sutienul pe care îl porți, te-ar putea salva de la moarte? Ei bine, i s-a întâmplat unei turiste de 41 de ani, care a scăpat ca prin minune după ce a fost împușcată din greșeală.

Femeia, care a refuzat să-și ofere numele presei germane, se afla – împreună cu soțul său – în concediu în Mecklenburg, o regiune din nordul țării, aproape de Berlin. Cuplul era în trecere pe un domeniu între orașele Gadebusch și Köchelstor când au nimerit într-o zonă de vânătoare de mistreți. Cei doi se plimbau prin pădure, când la un moment dat femeia a simțit o durere puternică în piept.

„Am simţit o durere incredibilă venind din zona pieptului. Când m-am uitat în jos, am observat că sârma sutienului era îndoită”, a povestit femeia anchetatorilor.

Oamenii legii cred că femeia a fost lovită de un glonţ al vânătorilor de mistreți care a ricoşat dintr-un alt obiect şi că, cel mai probabil, sutienul i-a salvat viaţa. Femeia s-a ales doar cu o vânătaie în zona pieptului. Glonţul folosit la vânătoarea de mistreţi are un diametru de 6,5 milimetri şi poate ucide cu uşurinţă o persoană, chiar şi de la o distanţă mai mare.

După incident, femeia şi soţul său au mers la poliţie, unde au lăsat sutienul drept probă, în eventualitatea în care poliţiştii vor deschide un dosar vânătorului.

Foto: rt.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.