ULAL Arad: Ce logică are apariţia unei noi legi, atâta timp cât în paralel apar modificări pe legea actuală?

ULAL Arad: Ce logică are apariţia unei noi legi, atâta timp cât în paralel apar modificări pe legea actuală?

Conducerea Uniunii Locale a Asociaţiilor Locative a susţinut, la Conferinţa Naţională a Asociaţiilor de Proprietari, desfăşurata zilele trecute la Bucureşti, că nu era atât de importantă înfiinţarea Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic, cât reactivarea instituţiilor care să răspundă de controlul serviciilor de utilităţi publice respectiv comisiile din cadrul Ministerului de Interne care au fost desfiinţate în anul 2012, comisii care să stopeze multe nereguli produse în lanţ ale serviciilor de utilităţi publice.

„Poate nu era atât de importantă înfiinţarea Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic – care înseamnă cheltuieli bugetare – cât funcţionarea normală a instituţiilor statului în relaţia acestora cu societatea civilă. După părerea noastră, este mai importantă reactivarea instituţiilor care să răspundă de controlul serviciilor de utilităţi publice, respectiv comisiile din cadrul Ministerului de Interne care au fost desfiinţate în anul 2012, comisii care să stopeze multe nereguli produse în lanţ ale serviciilor de utilităţi publice”, a declarat Dorina Lupşe, preşedintele ULAL Arad.

O altă nemulţumire a conducerii ULAL Arad a vizat modificările legislative. „Ne întrebăm ce logică are apariţia unei noi legi, la care s-a investit multă muncă, atâta timp cât în paralel apar modificări pe legea actuală?”, au afirmat reprezentanţii ULAL Arad.

Mai multe despre Conferinţa Naţională a Asociaţiilor de Proprietari citiţi aici!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.