ULAL, despre căldura furnizată de CET: „Arădenii plătesc în continuare o utilitate scumpă, la o calitate îndoielnică”

ULAL, despre căldura furnizată de CET: „Arădenii plătesc în continuare o utilitate scumpă, la o calitate îndoielnică”

Uniunea Locală a Asociaţiilor Locative (ULAL) Arad atrage atenţia că facturile la încălzire au fost mai mari cu 10 la sută decât cele din sezonul anterior.

„Comparativ cu sezonul anterior, acestea sunt mai mari cu circa 10%. Potrivit mai multor sesizari din partea asociaţiilor de proprietari, trebuie să subliniem faptul că agentul termic nu a fost furnizat la parametri contractuali. Ne aşteptam la facturi mai mici, ţinând cont că nu a fost foarte cald în locuinţe şi ne-au ajutat şi temperaturile de afară, care au fost peste limitele normale pentru această perioadă”, a precizat Dorina Lupşe, preşedintele ULAL Arad, într-un comunicat de presă.

„Cunoaştem că deşi problema CET-ului este una veche, ea este folosită ori de câte ori politicienii arădeni au nevoie de subiecte fierbinţi în anii pre şi electorali, precum şi pentru a-şi plăti poliţele unii altora. Considerăm că toate eforturile care se fac pentru salvarea CET-ului sunt doar de faţadă, pentru că personajele implicate au avut şi foarte mult timp şi pârghiile necesare pentru rezolvarea acestei probleme. Până când cineva va răspunde pentru situaţiile cum este şi cea a CET-ului din Arad, problemele vor continua şi cetăţenii vor avea de suferit”, se arată în comunicat.

Şi ca o completare: „Dar suntem «bucuroşi» că se reduce numărul câinilor la stână şi creşte în blocurile de locuinţe (situaţie pentru care nu există reglementări legale). Poate pentru că parlamentarii noştri votează legi şi modificări de legi stufoase, inutile şi fără sancţiuni iar aplicarea acestora este tot mai ignorată”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.