Un AUTOCAR PLIN cu pasageri A IEȘIT de pe autostradă din cauza viscolului puternic: Peste 30 de persoane au fost RĂNITE (GALERIE FOTO)

Un AUTOCAR PLIN cu pasageri A IEȘIT de pe autostradă din cauza viscolului puternic: Peste 30 de persoane au fost RĂNITE (GALERIE FOTO)

Un autocar în care se aflau 70 de pasageri a ieșit de pe autostradă din cauza viscolului puternic, zeci de persoane fiind transportate la spital cu răni grave.

Accidentul s-a produs, luni, pe autostrada interstatală I-95, în dreptul oraşului Madison, la sud de statul american Connecticut. Autocarul plecase din New York şi se îndrepta spre Uncasville, la cazinoul Mohegan Sun.

Autostrada a fost închisă circulației preț de câteva zeci de minute.

Potrivit unui medic de la spitalul Yale-New Haven, Andy Ulrich, şase dintre pasageri se află în stare critică.

Accidentul are loc la 13 ani după ce un alt autocar al companiei Dahlia care se îndrepta spre Atlantic City s-a răsturnat pe o autostradă din New Jersey. În accidentul din 2003 au murit trei persoane şi alte câteva zeci au fost rănite.

accident 3 accident 2

Emergency responders work at the scene of a tour bus rollover on Interstate 95 northbound in the area of exit 61 on Monday, February 8, 2016 in Madison, Conn. At least 30 people were injured, several critically, in the accident. The bus was traveling from New York City to the Mohegan Sun casino in Uncasville, Conn. (Sean D. Elliot/The Day via AP) MANDATORY CREDIT

Accidentul s-a produs pe fondul viscolului puternic, care potrivit meteorologilor, ar putea forma straturi de zăpadă de peste 30 de centrimetri în anumite zone ale statului Connecticut.

Sursa: courant.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.