Un consilier judeţean solicită asfaltarea drumului judeţean Dieci – Dezna

Un consilier judeţean solicită asfaltarea drumului judeţean Dieci – Dezna

După mai bine de 10 ani de când conduc Consiliul Judeţean, politicienii din PDL transferaţi în bloc acum la PNL nu sunt în stare să aducă la un stadiu decent drumurile judeţului Arad, este de părere consilierul judeţean Petru Moţ.

Acesta spune că în loc să se ocupe de stabilirea unor priorităţi, nu fac altceva decât să aloce banii publici în funcţie de interesul politic de moment.

„Drumul judeţean care leagă Dieci de Dezna este şi acum un drum de pământ. DJ 792 E leagă Almaş de Dieci şi este circulabil în condiţii decente între aceste două localităţi. De aici mai departe spre Dezna, drumul reprezintă o ruşine pentru administraţia judeţului: un drum de pământ, greu circulabil. În anul 2012, când administraţia judeţeană se lăuda că leagă sudul de nordul judeţului pe ruta Juliţa – Mădrigeşti, se spunea că lucrările vor continua şi va fi legat sudul judeţului de staţiunea Moneasa prin reabilitarea acestui drum judeţean. Sună logic, pentru că legăturile rutiere spre principala staţiune a judeţului ar trebui tratate ca prioritare. Au trecut anii şi drumul judeţean în discuţie nu a fost reabilitat. Între timp, în cele două localităţi alegerile locale au fost câştigate de primari PSD. Probabil aceasta este una dintre cauzele pentru care drumul a rămas neasfaltat, dar de pierdut nu au cei doi primari sau PSD, ci locuitorii şi economia judeţului Arad. Credem că reabilitarea drumului judeţean Dieci – Dezna ar trebui să reprezinte o prioritate pentru administraţia judeţului”, a spus consilierul judeţean Petru Moţ.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.