Un eveniment NOU și INEDIT la Arad! Despre ce este vorba

Un eveniment NOU și INEDIT la Arad! Despre ce este vorba

Un eveniment inedit va avea loc în acest sfârșit de săptămână la Arad, la care poate participa oricine dorește.

Sâmbătă, 10 februarie 2018, amatorii și cei interesați de frumusețea qigong-ului (exerciţii tradiţionale chinezeşti cu mişcări lente), din Arad, vor putea admira și învăța cele cinci exerciții Falun Gong de la practicanți cu experiență din România. Practica Falun Gong, bazată pe un sistem de exerciţii fizice simple și lente şi un cod moral înalt fundamentat pe principiile Adevăr, Compasiune şi Toleranţă, are efecte semnificative în îmbunătățirea sănătății, reducerea stresului, creşterea energiei, mărirea puterii de concentrare, creşterea imunităţii la boli. Totodată, publicul îşi va putea manifesta susţinerea pentru încetarea persecuţiei împotriva Falun Gong ce are loc în China de 18 ani încoace, prin semnarea unei petiţii, informează organizatorii.

Trecătorii vor primi informații cu privire la practica Falun Gong şi persecuția severă la care sunt supuși cei care practică Falun Gong în China, dar și flori de lotus din hârtie în memoria celor uciși în această persecuție. Evenimentele sunt accesibile oricui, de la cei mai mici la cei mai în vârstă, și vor avea loc sâmbătă, 10 februarie 2018, între orele 10.00-14.00, în Arad, pe bulevardul Revoluţiei, nr. 74 (trotuarul din apropiere de McDonald’s).

O scurtă descriere a practicii Falun Gong

Practica Falun Gong (numită și Falun Dafa) a fost făcută publică în anul 1992 în orașul Changchun, China, ajungând apoi, în doar câțiva ani, să fie practicată în întreaga ţară, atingând un număr impresionant de aproximativ 100 de milioane de practicanți (1 din 12 chinezi practicau Falun Gong în 1998). Din China, practica s-a răspândit în întreaga lume, fiind prezentă în peste 110 ţări. Una dintre caracteristicile sale este aceea că este gratuită, toate activităţile fiind organizate de voluntari. Falun Gong pune accent pe autodisciplina interioară în conformitate cu principiile Adevăr, Compasiune, Toleranţă, având adânci rădăcini în cultura tradiţională chineză. Respectarea acestor valori, alături de practicarea a 5 exerciţii fizice ajută la îmbunătăţirea semnificativă a sănătăţii şi la atingerea liniştii interioare.

Cele cinci exerciții ale Falun Dafa

Falun Dafa are patru exerciții line care se efectuează în picioare și unul în poziția lotus (meditaţia). Aceste exerciții sunt potrivite oricărei vârste şi sunt ușor de învățat. O introducere completă în practica Falun Dafa, cărțile Falun Dafa, articolele, materialele audio și video se pot descărca gratuit la: ro.falundafa.org

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.