Un fost angajat al unei bănci de top, ARESTAT după ce A UCIS două femei! Avea UNA în valiză!

Un fost angajat al unei bănci de top, ARESTAT după ce A UCIS două femei! Avea UNA în valiză!

Un bărbat de 29 de ani a fost arestat, în acest week-end, după ce cadavrele a două femei au fost găsite în apartamentul lui din Hong Kong. Se pare că bărbatul însuși a chemat poliția, sâmbătă dimineața, pentru a cere ca apartamentul său să fie cercetat.

Polițiștii au fost îngroziți de ceea ce au găsit în apartamentul britanicului: gâtul unei femei de 25-30 de ani era tăiat, iar corpul celeilalte a fost găsit într-un geamantan de pe balcon. Aceasta din urmă a fost identificată drept Ningsih Sumarti şi se ştie că a fost ucisă pe 27 octombrie. Bărbatul, pe nume Rurik George Caton Jutting, a fost acuzat de uciderea celor două femei.

Potrivit profilului lui Jutting de pe reţeaua LinkedIn, acesta şi-a început cariera la Barclays în 2008, după ce a absolvit Universitatea Cambridge, unde studiase dreptul şi istoria. Ulterior, s-a angajat în 2010 la Bank of America – Merryll Lynch, la birourile din Londra, şi s-a mutat la sucursala din Hong Kong în iulie 2013. Jutting demisionase lunea trecută.

Ucigașul, care se afla în apartament la sosirea polițiștilor, a fost arestat. Unul dintre vecinii săi a declarat că un miros de carne descompusă fusese simţit în bloc.

Crimele sunt extrem de rare în Hong Kong. În primele 7 luni ale anului, doar 14 omoruri au avut loc în oraşul care are o populaţie de 7,2 milioane de locuitori.

Foto: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.