Un fost CONTABIL este autorul ATACULUI din LAS VEGAS. Ce au găsit polițiștii în camera sa de hotel

Un fost CONTABIL este autorul ATACULUI din LAS VEGAS. Ce au găsit polițiștii în camera sa de hotel

În urma investigațiilor, autorul celui mai sângeros atac din istoria modernă a SUA a fost găsit. Este vorba de Stephen Paddock, un bărbat de 64 de ani.

Acesta a făcut o avere considerabilă din afaceri în domeniul imobiliar, iar înainte de pensionare a lucrat ca și contabil. Aparent, ducea o viață normală și nu a avut niciodată probleme cu legea sau afecțiuni psihice. Polițiștii se întreabă ce l-a determinat pe Stephen să comită o asemenea atrocitate când era multi-milionar în dolari.

În camera sa de hotel au fost găsite 23 de arme, iar alte 19 au fost descoperite la domiciliul său. Singurul viciu pe care îl avea Paddock erau jocurile de noroc, cheltuind mii de dolari în cazinourile din Las Vegas.

Înainte de atac cu câteva zile, criminalul a pierdut zeci de mii de dolari la jocurile de noroc, fapt care, presupun autoritățile, i-ar fi produs o dereglare psihică.

Fratele său a declarat că este șocat de ceea ce s-a întâmplat deoarece nu ar fi bănuit niciodată că Stephen ar fi capabil de așa ceva. De asemenea, se teme pentru viața lui și a familiei sale, care ar putea fi ținta unei răzbunări.

Sursa: Daily Mail

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.