Un IMPERIO de 1 MILION de EURO s-a „SPERIAT” de un Porsche şi a BLOCAT CIRCULAŢIA tramvaielor în centru oraşului

Un IMPERIO de 1 MILION de EURO s-a „SPERIAT” de un Porsche şi a BLOCAT CIRCULAŢIA tramvaielor în centru oraşului

Un tramvai Imperio a blocat astăzi, la orele prânzului, timp de câteva minute, circulaţia tramvaielor în faţa Palatului Administrativ.

Vatmanul care conducea Imperio s-a temut să treacă pe lână un Porsche înmatriculat în Ungaria, parcat prea aproape de liniile de tramvai.

La faţa locului a ieşit un adevărat balamuc: unii dintre călători au părăsit nemulţumiţi mijlocul de transport în comun şi au plecat pe jos, a sosit Poliţia Locală iar conducătorul Porsche-ului nu a fost găsit.

Până la urmă, s-a dovedit că tramvaiul putea trece fără probleme, dar a pentru acest lucru a fost nevoie de „intervenţia” vatmanului din tramvaiul second-hand aflat în spatele Imperio-ului. Acesta şi-a încurajat colegul de pe Imperio să o ia din loc, că poate trece pe lângă Porsche, lucru care s-a şi întâmplat, spre uşurarea tuturor.

Totuşi, pentru siguranţă, a fost rabatată oglinda maşinii, să nu cumva…

Colac peste pupăză, am aflat şi că toţi cei care parchează în spaţiul din mijloc, de lângă Monumentul Eroilor Revoluţiei, pot să o facă în continuare liniştiţi, pentru că nu există nici un semn acolo că parcarea ar fi interzisă. Cu alte cuvinte, nu pot fi amendaţi decât, eventual, că trec strada prin loc nepermis după ce-şi parchează maşinile…
unnamed unnamed2 unnamed3

  1. ESTI CHIAR AMUZANT SA NU ZIC PROST….INTENTIONAT..CUM NAIBA NU ESTE NICI UN SEMN:!?!? DAR LINIA CONTINUA CE INSEAMNA!!!::???LUARE D CARNET!!!..UITATE IN POZEL P CARE TU LE AI FACUT!!!!!!!!! ZIARISTU LU PESTE SI SITE D DOI LEI CU 2 STIRI P ZI..!!!!!..DK NU AI CARNET INTREABA INAINTE SA SCRI….AM SA MAI CITESC SITE UL ASTA ..SPER ANU ASTA POATE..DK NU ANU VIITOR SIGUR…hi

    Raspunde
    • esti prost si tu si cel care a scris articolul. linia continua de care zici delimiteaza parcarea. acolo e parcare. tu mai esti si analfabet pe deasupra ma si mir ca ai luat carnetul. invata sa „scri” si mai „uitate” pe abecedar si ai grija unde parchezi

      Raspunde
      • COPILE PLIN DE COSURI CARE STA IN SPATE LA TASTE.>!!!!!…….PIATRA ALBA DIN PAVAJ INSEAMNA LINIE CONTINUA!!! DECI NU AI VOIE SA TRECI DE EA….IN PARIS DOAR ASA S DELIMITEAZA ZONELE CU PAVAJ PRIN PIATRA ALBA SA STIE DESTEPTII CA TINE KA ESTE O ZONA DELIMITATA DE ACEEA ESTE PUSA PIATRA ALBA ROATA PE DUPA MONUMENT..!!

        Raspunde
      • analfabet esti tu din c scri clar nu ai scoala..invatai sa scri prescurtat…

        Raspunde
  2. acei indivizi care parcheaza acolo , o fac pentru ca au spate , iar politia se face ca nu vede pentru ca le e frica pentru ca orice amenda data ar putea duce la necazuri mari pentru un amaratul de agent !

    Raspunde
  3. Majoritatea soferilor cu masini parcate in fata monumentului pot fi gasiti in cladirea invecinata pe care scrie mare ” SEDIUL PSD” ,de aceea militia nu intervine !

    Raspunde
  4. minti porc de om capra ce te-a facut mata oaie dobitoaca pedelista pt. ca toti din masini sunt la sediul PDl si la Primarie hotilor!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.