Un IMPERIO de UN MILON DE EURO a „CRĂPAT” la Fortuna

Un IMPERIO de UN MILON DE EURO a „CRĂPAT” la Fortuna

Un tramvai Imperio s-a oprit din „eroare” astăzi, la Fortuna, la oră de vârf (după 16), blocând circulaţia celorlalte tramvaie pe sensul de mers spre ieşirea din Arad. Coada care s-a format până când tramvaiul a fost tractat a ajuns până spre Lebăda, spre nemulţumirea călătorilor.

Contactată telefonic, Mariana Birău, directorul Companiei de Transport Public Arad, a declarat că este foarte posibil ca să fi fost vorba despre o eroare a computerului tramvaiului, lucru confirmat de directorul tehnic, Petru Cuvineanu.

„A fost vorba despre o eroare care a apărut pe display iar vatmanul, fiind precaut, a preferat să comunice acest fapt deşi situaţia putea fi remediată printr-o simplă resetare a computerului. Trebuia doar resetat, ca şi orice alt computer”, a declarat Petru Cuvineanu.
Imperio stricat
Directorul tehnic a precizat că a fost vorba despre ultimul tramvai livrat companiei de Astra Vagoane Călători, de unde municipalitatea a achiziţionat, până acum, şase tramvaie Imperio, la un preţ de peste 6,5 milioane de euro, plus TVA.

Foto: Silviu Turc

  1. afacerea lui Falca si Blidar nici nu ma mir ca sunt probleme

    Raspunde
  2. Se mai intampla. :))))

    Raspunde
  3. nu stiu cum un vatman ca acesta si celalalt de pe 1505(de cativa ani vechime) au primit imperio pe mana.or fi cv pilosi de a sefilor lor?

    Raspunde
  4. MADE IN ROMANIA
    1 MIL DE EURO SERIOS!!!!!!!! SI IN BUZUNARE CIT A INTRAT

    Raspunde
  5. Se mai intambla

    Raspunde
  6. nu imperio s-a stricat….. imperio tracta un 16….stiri futute ce dati voi

    Raspunde
  7. Ei acum Falca a stricat Impeeio
    dar voi in loc sa va fiti mandri ca orasul devine tot mai frumos si vin lucruri noi si pozitive
    incepeti iar cu Falca in sus si in jos ce sa faci daca mecanicu nu o fi vaxut pana acum un compiuter de bord

    Raspunde
  8. Ba esti prost sa resetat imperio))))))))))))))

    Raspunde
  9. tramvaie de tot rasul. am auzit ca pica suruburile in capul calatorilor. rusine

    Raspunde
  10. Cum sa coste un Imperio 1milion de euro….. si astia de la anaf se leaga de cafenele si magazine private….tara plin cu hoti….

    Raspunde
  11. Tramvaiele sant dotate cu locuri si spați pt handicapați cu scaune rulante,dar degeaba pt.ca nu ia interesat cum urca scaunul cu rotile,ci cum intra bani la ei in buzunar

    Raspunde
  12. Unde este DNA sa ia la purecat afacerea asta dintre Falca si Blidar ? Cum sa coste un tramvai 1 mil de euro???
    Si consilierii de ce au votat achizitia unor asemenea tramvaie la asa sume astronomice ? Dumnezeii vostrii de puslamale ce v-as crapa capu in doua.

    Raspunde
    • Chiar asa Alex?! Tu oare pe ce planeta iti duci veacul? Pune-te si studiaza intai si abia apoi deschide gura! E usor sa arunci cu cuvinte, dar tu oare esti capabil sa vezi realitatea?! Baga la cap, esti un om de nimic, atata timp cat stii doar sa critici, chiar si ceea ce e laudabil!

      Raspunde
  13. Orlando, cine te plateste cretinule?

    Raspunde
  14. vb numa prosti… se poate defecta orice

    Raspunde
    • Defect? Voi asa spuneti de PC sau telefonul mobil daca cere o resetare? Ca s-a „defectat”? Sa fim seriosi!!!! Cred ca e rea intentie din partea multor „comentatori”, dar se impune si studierea limbii romane! Luati fratilor dictionarul daca altfel nu stiti!

      Raspunde
  15. AICI FAC GARGARA ANONIMI CARE IN VIATA LOR NU AU CONDUS O BICICLETA..!! DE STIUT..!!! TOTI CEI CARE NU AU FACUT NIMIK IN VIATA LOR SUNT FRUSTRATI..SI ATAT….SI CE LE RAMANE SA SCRIE SI EI..NOROC KA NIMENI NU I BAGA IN SEAMA…MAI SUNT MULTI PENSIONARI CARE AU LUCRAT PRIN FABRICI VECHI AU STIINTA ANILOR 70 CE SA MAI VREI DE LA EI..!!DUMNEZEU SA I AIBA IN PACE!!!

    Raspunde
  16. Trebuia sa se cumpere tramvaie de la polonezi ca sa fie lumea linistita.. oricum ,tot Falca era de vina si atunci. ce oameni….

    Raspunde
  17. DA,domnule OVI-Vatman ai dreptate.nu merita unul care a dat ctp-ul in jedacata de nenumarate ori sa primeasca Imperio,meritau ALTII.dar probabil ca acest 1506 i are la mana cu CEVA.de aia a fost si numit ULTIMUL OM pe Imperio.

    Raspunde
  18. sä vä fut pe totii. .. numa de comenturi vis buni, in rest vai pl voasträ… säräcii puli

    Raspunde
  19. tramvaiul a fost resetat de cinci ori inainte de a fi remorcat…

    Raspunde
    • Bai „long”! Ai gresit o litera in numele tau, care de fapt e „ling”! Astia nu reseteaza nimic, habar nu au, ci cheama tractarea, ca-i mai spectaculos, ba, atata nu stii tu de Romania noastra imputita?!?

      Raspunde
    • Tu ai fost acolo si l-ai resetat „istetule” sau chiar l-ai remorcat de esti asa documentat .priceput mai esti

      Raspunde
    • Tu de unde stii de cate ori l-a resetat? Ai facut curs de resetare la tramvaie?

      Raspunde
  20. zise 1165 si el cv de posea.drak stii cum comparati unii oameni.

    Raspunde
  21. Vatman incompatibil cu acest tip de tramvai!!!!
    proprietarul articolului „Incult” a crapat si vorbesc doar……scurgerile!!
    „Ziar de nimic”

    Raspunde
  22. paris esti varza. sugi si tu de la Blidar??

    Raspunde
  23. […] remarcat, că nu este pentru prima dată când călătorii constată pe pielea lor că o călătorie cu celebrele tramvaie Imperio nu este, întotdeauna, aşa cum s-au […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.