Un membru marcant al PNL îi cere lui Gheorghe Falcă să DEMISIONEZE

Un membru marcant al PNL îi cere lui Gheorghe Falcă să DEMISIONEZE

Un membru marcant al PNL îi cere lui Gheorghe Falcă să demisioneze, după ce în presă au apărut informații că acesta ar fi negociat, în secret, cu Călin Popescu Tăriceanu, ca ALDE să formeze o majoritate a dreptei alături de liberali.

„Dacă vreun lider a angajat o negociere în numele PNL, trebuie să îşi dea demisia. Nu a existat niciun mandat al biroului naţional, la care am participat. Domnul Tăriceanu este cârja PSD, iar în ce-l priveşte pe domnul Băsescu (n.r. – finul lui Gheorghe Falcă), nu mi-am schimbat părerea: e un om distructiv, care nu a făcut decât să otrăvească atmosfera politică din România. În loc să îşi plimbe nepoţeii în parc, continuă să ne asasineze nervii cu prezenţa sa publică”, a spus Orban la Realitatea TV.

Acesta a criticat și „luminoasa conducere” a PNL, pentru eșecul major înregistrat la alegerile parlamentare. „PNL e după un eşec major, care ar fi putut fi prevenit. Am fi putut aborda alegerile cu altă imagine şi altă modalitate….partidul are nevoie de o analiză foarte serioasă. Vă readuc aminte că în ianuarie 2015 avea scorul de 42% şi luminoasa conducere l-a adus la 20%. E nevoie ca la toate nivelele membrii să fie lăsaţi să îşi aleagă lideri reali, serioşi, care să ajute România să meargă înainte”, a declarat Ludovic Orban.

  1. Bravo Ludovic se vade ca ai sange in instalatie.

    Raspunde
  2. „LIBERALI” VOPSITI IN PORTOCALIU SI CARE A-TI TRECUT DE LA LIBERALISM LA POPULARI! CINE VORBESTE DE TARICEANU???….DA TARICEANU E „CARJA ROMANIEI SI A ROMANILOR!!! SA MAI TREACA VREO 20 DE ANI SI NU MAI GASITI UN LIDER CA TARICEANU!!!

    Raspunde
  3. sa fim seriosi… numai oamenii onorabili demisioneaza. deci lui Falca poate sa-i ceara demisia si papa de la Roma ca nu si-o va da.

    Raspunde
  4. Liberalul dat afara. 22 decembrie, 2016, 9:14 am

    Felicitari, Ludovic!! In Vladimirescu ai sustinatori, cum ai avut si cind ai vizitat comuna noastra.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.