Un nou concept tv, la Sala de Sport a UVVG! Doi studenți vor participa la o emisiune tv despre slăbit (FOTO)

Un nou concept tv, la Sala de Sport a UVVG! Doi studenți vor participa la o emisiune tv despre slăbit (FOTO)

Un eveniment sportiv de amploare a avut loc la Sala de Sport a Universităţii de Vest „Vasile Goldiș”, situată pe strada Voinicilor.

Pasionaţii de sport  şi studenţii  au avut parte, sâmbătă, de un maraton de mişcare şi muzică. Antrenorii arădeni, Edina şi Cristi Lucuţa au pregătit o serie de clase demonstrative, de FITBALANCE, CIRCUIT, TABATA FITNESS şi KANGOO JUMPS. Evenimentul a fost organizat de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” în parteneriat cu Primăria municipiului Arad, AUĂLEU FITNESS şi Televiziunea Arad. Alături de studenţi a fost preşedintele  universităţii arădene, prof. univ. dr. Aurel Ardelean.

 

În cadrul evenimentului, difuzat în direct la Televiziunea Arad, a fost lansat un nou concept de emisiune tv, pentru care au fost selectaţi doi concurenţi supraponderali, studenţi ai UVVG. Cei doi tineri vor fi ajutaţi să slăbească de către specialişti, antrenori, nutriţionişti şi medici din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiș”. Pe tot parcursul programului de slăbire accelerată, concurenţii vor fi monitorizaţi şi filmaţi de către echipa realizatorilor emisiunii ,,FII FIT, FII TU”, de la Televiziunea Arad, Georgiana Ţentea şi Cristi Lucuţa.

Iubitorii de sport au avut parte, la finalul maratonului, de recitalurile Claudiei Iuga, absolventă a universităţii arădene şi studentei Federica Gini.

 

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.