Un NOU CAZ de trafic de DROGURI depistat de poliţişti

Un NOU CAZ de trafic de DROGURI depistat de poliţişti

Un bărbat din Timişoara a fost surprins în flagrant delict de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T din Arad, în timp ce încerca să comercializeze cannabis. Acesta a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Arad au surprins în flagrant delict un bărbat, de 36 de ani, din Timişoara, care încerca să vândă cannabis.

În fapt, din cercetări a reieşit că cel în cauză ar fi comercializat cannabis în municipiul Timişoara.

În urma percheziţiei, din locuinţa acestuia au fost ridicate 125 de grame de cannabis şi 1.100 de lei, bani proveniţi din activitatea infracţională.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc, fiind prezentat Tribunalului Arad, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Activitatea poliţiştilor şi procurorilor D.I.I.C.O.T. Arad s-a desfăşurat cu sprijinul poliţiştilor structurilor de combatere a criminalităţii organizate din judeţul Timiş.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.