Un NOU CAZ ÎNGROZEȘTE opinia publică: Copilă de 13 ani, VIOLATĂ de propriul tată, sub PRIVIRILE ÎNGROZITE ale verișoarei

Un NOU CAZ ÎNGROZEȘTE opinia publică: Copilă de 13 ani, VIOLATĂ de propriul tată, sub PRIVIRILE ÎNGROZITE ale verișoarei

O fată de 13 ani din județul Vaslui a fost violată de tatăl ei, sub ochii verișoarei sale, de numai 9 ani. Bărbatul de 31 de ani a profitat de absența mamei fetei, care era plecată la muncă în străinătate și și-a abuzat sexual fiica.

Coșmarul copilei a început în urmă cu mai multe luni, când fata i-ar fi povestit mamei, la telefon, că tatăl încearcă să o violeze. Femeia a venit în ţară în luna aprilie şi şi-a reclamat soţul la poliţie. În urma examinării medico-legale, însă, nu s-a constatat că fata ar fi fost violată, astfel că mama ei a crezut că aceasta o minte. Așa încât și-a lăsat fiica, în continuare, în grija tatălui. După ce a violat-o, acesta a ameninţat-o că o va omorî dacă spune cuiva ce i s-a întâmplat. De teamă că mama ei nu o va crede, micuța a povestit totul unei vecine, care a sfătuit-o să sune la poliție.

Sâmbătă dimineaţa fata a sunat la 112 şi a cerut plângând autorităţilor ajutor. Aceasta le-a povestit poliţiştilor că a încercat să cumpere medicamente pentru a-şi provoca o stare de rău, dar a fost refuzată pentru că era minoră.

Fata se gândea că în urma unei tentative de sinucidere va fi dusă la spital unde le va putea spune medicilor prin ce trece, iar aceştia o vor salva. După ce a fost luată de lângă tatăl său, a fost supusă unei noi expertize medico-legale, care a demonstrat că minora prezintă urme mai vechi de deflorare.

Fata şi verişoara sa au fost preluate de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui, care au şi declanşat o anchetă în acest caz.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.