Un NOU CIRC la Balul Bobocilor! Ce au făcut niște fete de 12 ani de AU SCANDALIZAT pe toată lumea (VIDEO)

Un NOU CIRC la Balul Bobocilor! Ce au făcut niște fete de 12 ani de AU SCANDALIZAT pe toată lumea (VIDEO)

După imensul scandal de la un liceu din Cluj-Napoca, unde la Balul Bobocilor elevele de 15 ani au fost supuse unei probe cu conotații sexuale, acum a venit rândul unui liceu din județul Neamț să fie în atenția publicului.

La Balul Bobocilor de la Liceului Petru Poni din Roman a fost invitată o trupă de dans din care fac parte mai multe fete de 12-13 ani. Acestea au dansat și chiar au fredonat versurile indecente ale unei piese, motiv pentru care mai mulți părinți s-au scandalizat.

Este vorba despre „ladies pop your pussy like this”, care, pentru cine știe engleză, este clar de ce au fost considerate nepotrivite pentru niște minore. În traducere acestea înseamnă „domnișoarelor, mișcați-vă păsărica”.

Instructorul coregraf, adică cea care a ales piesa, a reacționat dur la atacurile care i s-au adus pe Facebook și a declarat că: Sunt două versuri , atât.. și mișcările nu erau indecente sau provocatoare. Două versuri… pe care 99 la sută cred că nici nu le ințeleg (…) Această coregrafie cu cele DOUĂ VERSURI a fost prezentată în multe locuri din țară în acest an competițional. Juriile au fost de specialitate, buni cunoscători de engleză. De peste tot fetele au obținut locul 1 , 2 sau 3. Melodiile sunt verificate și analizate înainte. Daca ar conține mesaje necorespunzătoare ar fi respinse și trimise înapoi coregrafului. Nu s-a întâmplat acest lucru.”

Sursa: Vestea.net

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.