Un nou MITING pentru SALVAREA Parcului Eminescu

Un nou MITING pentru SALVAREA Parcului Eminescu

Membrii grupului „Salvaţi Parcul Eminescu” anunţă organizarea, în data de 7 februarie 2015, la ora 11, a unui nou miting la Crucea Eroilor din Parcul Eminescu.

„Declarațiile primarului Falcă de acum două săptămâni prin care a anunțat renunțarea la proiectul de transformare a Parcului Eminescu în parcare, nu au fost urmate de nici un fel de măsuri. Dimpotrivă, oficialitățile s-au lansat într-o serie de acțiuni prin care au susținut oportunitatea și legalitatea proiectului”, afirmă organizatorii protestului.

„Nici măcar anunțul Prefecturii Arad prin care aceasta a recunoscut caracterul ilegal al Hotărârii CLMA nr. 201/2014 — hotărârea care permite transformarea parcului în parcare — și a decis atacarea în instanță a acestui act, nu a determinat Primăria sau Consilul Local să-și reevalueze atitudinea”, se arată membrii grupului care luptă pentru menţinerea parcului.

„Așadar, primăria continuă proiectul de desființare a parcului Eminescu și realizare pe acel loc a unei parcări. În această situație, așa cum am mai anunțat, protestele noastre se intensifică. Îi așteptăm sâmbătă, 7 februarie 2014 la ora 11 în parc pe toți arădenii care cred că avem nevoie de acest parc, de un aer curat și de un oraș al oamenilor”, mai precizează organizatorii mitingului.

Protestul intitulat „Salvați Parcul Eminescu” este susținut de Alternativa Civică, Asociația Pro Urbe, Mișcarea Arădeană, Respiră Verde, Galeria Oldart, Centrul pentru Studii și Inițiativă Civică, Asociația „Miloș Cristea”, Asociația Krysallis, Sindicatul Artiștilor Interpreți din Filarmonica Arad şi ULAL Arad.

  1. BVO! Nu va lasati!

    Raspunde
  2. Bravo, voi veni din nou, de ACESTA DATA SPER SA NU MAI VEDEM „POLITICIENI” prin preajma noastra. DECI DOMNILOR TRASEISTI SI FRIPTURISTI RAMANETI ACASA, NU VA BATETI JOC DE ACTIUNEA NOASTRA!!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.