Un NOU PROTEST pe drumurile judeţului. „Nu ne vom opri!” Se anunţă PICHETAREA Prefecturii şi CJA

Un NOU PROTEST pe drumurile judeţului. „Nu ne vom opri!” Se anunţă PICHETAREA Prefecturii şi CJA

Şoferii arădeni se pregătesc de un nou protest.

Acesta va avea loc sâmbătă, 31 martie 2018, pe drumul judeţean 708, unul dintre cele mai groaznice din judeţ. Protestul se va desfăşura pe traseul Almaş – Dieci – Revetiş – Berindia – Păulean, anunţă Dan Petcoviciu, unul dintre organizatori.

Între timp, o comisie formată din reprezentanţi ai Prefecturii, Consiliului Judeţean şi ai  Inspectoratul pentru Situații de Urgență s-a deplasat ieri pe DJ 708, pentru o evaluare a situației la faţa locului.

Demersul comisiei nu-i mulţumeşte, însă, pe protestatari. „De data asta nu trebuie să ne mai lăsăm amăgiți şi păcăliți de jocul amânărilor şi promisiunilor de tip politicianist. Vă aștept pe toți cei care susțineți demersul meu și al localnicilor. Fapte!!! … NU comisii, promisiuni, termene teoretice, amânări şi explicații care până la urmă nu rezolvă cu absolut nimic situația dezastruoasă a DJ-ului 708. Nu ne vom opri până când nu vor începe lucrările de reparații!”, susţine Dan Petcoviciu.

În final, acesta a ameninţat: „Dacă nu vor începe lucrările de reparaţii vom picheta fără întrerupere intrările de la CJ Arad şi Prefectură”.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.