Un nou SCANDAL în PNL Arad: Un primar RĂBUFNEŞTE la adresa unui vicepreşedinte al CJA

Un nou SCANDAL în PNL Arad: Un primar RĂBUFNEŞTE la adresa unui vicepreşedinte al CJA

PNL se macină singur, la Arad. Marian Toader, primar al comunei Zăbrani şi membru marcant al PNL Arad, s-a declarat deranjat de „atitudinea unor lideri judeţeni ai PNL, care încearcă să conducă în mod dictatorial, fără să ţină cont de realităţile din teritoriu”.

Primarul liberal a luat poziţie împotriva Claudiei Boghicevici, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad şi coordonator al organizaţiilor PNL de pe Valea Mureşului.

„Sunt mai multe semnale, în anumite zone, dar ceea ce s-a întâmplat la Lipova depăşeşte orice limită. Doamna Boghicevici, responsabil de zonă, a proferat ameninţări şi alte cuvinte grele unei colege de-ale noastre, preşedinta organizaţiei de femei Lipova. N-am crezut că într-un partid ca PNL, unde valoarea şi bunul simţ sunt repere de bază, să se ajungă la asemenea atitudine. Într-o serie de mesaje telefonice, doamna Boghicevici şi-a permis să folosească un limbaj care cu greu poate fi înţeles, cuvinte dure adresate nu doar doamnei respective, ci inclusiv familiei. Cu atât mai mult sunt surprins cu cât acest atac vine din partea unei persoane publice, cu o funcţie administrativă importantă, obţinută tot prin intermediul partidului”, a declarat Marian Toader.

Acesta a declarat că este hotărât să solicite sancţionarea Claudiei Boghicevici în cadrul structurilor interne de partid, mergând până la retragerea funcţiilor deţinute. „Voi propune Comitetului Director sancţionarea doamnei Boghicevici pentru prejudicii aduse partidului. Cu un asemenea limbaj şi o asemenea atitudine, îndepărtăm oameni – membri şi simpatizanţi – din PNL. Dacă vrem să avem rezultate la următoarele alegeri, ar trebui să căutăm calea unităţii şi comunicării, nu cea a dezbinării şi dictaturii”, a spus Marian Toader.

Claudia Boghicevici: Adversarii politici sunt în altă parte

Contactată de NewsAr.ro, Claudia Boghicevici s-a arătat mirată de remarcile lui Marian Toader, pe care nu a dorit, însă, să le comenteze. Claudia Boghicevici a declarat doar că, în ceea ce o priveşte, „în spatele fiecărui om rămân faptele” şi că adversarii politici cu care trebuie luptat se află în altă parte, nu în interiorul PNL.

De remarcat, că Marian Toader a mai avut reacţii critice la adresa conducerii PNL Arad, printre cei vizaţi numărându-se Gheorghe Falcă, preşedintele partidului, sau Iustin Cionca, prim-vicepreşedinte.

  1. Sunt curios daca primarul a atacat-o din proprie initiativa sau la ordinul Geaninei Pistru. In rest se pot manca intre ei pana nu mai ramane nimic

    Raspunde
  2. primare vezi ca ai gresit tinta. mai dictatori ca Falca si Geani nu exista in partid.

    Raspunde
  3. Asta este parerea ta Andrei si Geanina si Falca sint cei mai corecti oamenii care vor sa faca multe pentru aradeni dar vesnic li se pun pedici ! Primarul Marian Toader trebuia sa rezolve aceasta problema in interiorul partidului cu intelegere si intelepciune !. Nu cred ca d-na Boghicevici a jignit cum zice dinsul !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.