Un POLIŢIST BĂUT a OMORÂT un om la Arad! L-a SPULBERAT cu maşina, pe trecerea pentru pietoni

Un POLIŢIST BĂUT a OMORÂT un om la Arad! L-a SPULBERAT cu maşina, pe trecerea pentru pietoni

Un bărbat de 68 de ani a fost omorât astăzi, pe Bulevardul Iuliu Maniu, în timp ce traversa strada pe trecerea pentru pietoni.

Acesta a fost lovit în plin de o maşină la volanul căruia se afla un bărbat de 34 de ani.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului, s-a stabilit că un bărbat de 34 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Iuliu Maniu din municipiu, dinspre Micălaca spre Piaţa Drapelului, ajungând la o trecere pentru pietoni a surprins şi accidentat grav un bărbat de 68 de ani care, în calitate de pieton, se afla în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, pe lângă bicicletă. Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul alcooltest iar rezultatul a fost 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. La scurt timp de la producerea evenimentului, victima a decedat. În cauză, pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment”, a precizat Lorena Radu, purtător de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Potrivit primelor informaţii, şoferul ar fi un om al legii, respectiv poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Foto: Ovidiu Si Cosmina Toma

  1. acea trecere de pietoni ar trebui seamforizata pentru ca toti copii sunt in pericol care trec pe acolo. soferii circula cu viteza cu 80 la ora spre Podgoria

    Raspunde
  2. […] şi pe Calea Iuliu Maniu, la trecerea de pietoni de la Liceul Național de Informatică Arad unde a fost omorât un bărbat, zilele trecute, de un poliţist băut aflat la […]

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.