Un ROMÂN a ŞOCAT întreaga Europă: A traversat continentul cu CADAVRUL soţiei ucise PE BANCHETA DIN SPATE!

Un ROMÂN a ŞOCAT întreaga Europă: A traversat continentul cu CADAVRUL soţiei ucise PE BANCHETA DIN SPATE!

Un român de 50 de ani, din Caransebeş, a şocat întreaga Europă după ce şi-a ucis soţia, în Portugalia, şi i-a dus apoi cadavrul până în România, acoperit cu pături pe bancheta din spate a autoturismului pe care l-a condus fără ca nimeni să bănuiască ce transporta.

Barbatul a plecat din Portugalia şi a traversat Spania, Franta, Italia, Slovenia si Ungaria, până să ajungă în România, unde a fost prins de autorităţile alertate de vecini.

Oamenii au devenit bănuitori când bărbatul le-a mărturisit că se pregăteşte de înmormântarea soţiei iar cadavrul acesteia a fost scos din maşină şi pus într-un sicriu. Vecinilor li s-a parut ciudat că femeia moartă nu a fost adusă în ţară într-un sicriu, ci într-un sac, pe bancheta din spate a autoturismului.

Anchetatorii au declarat că bărbatul şi-a recunoscut crima. Acesta spune că şi-a înjunghiat soţia într-un moment de furie şi a hotărât apoi să o aducă în ţară, pentru a fi înmormântată aici. El este acuzat de omor şi riscă până la 20 de ani de închisoare.

Sursa: ProTV

  1. Lucru pe calculator, max. 3 ore pe zi, pentru un castig de cel putin 300 de euro lunar, oferta serioasa.
    Cei interesati trimiteti textul „JOB” la adresa de email elenaoituz@yahoo.com

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.