Un român ia 47.000 de LEI pe lună de la STAT stând ACASĂ. Află cum a REUȘIT această PERFORMANȚĂ

Un român ia 47.000 de LEI pe lună de la STAT stând ACASĂ. Află cum a REUȘIT această PERFORMANȚĂ

Un bărbat  a ajuns să primească de la statul român, lună de lună, o sumă de bani la care majoritatea oamenilor abia visează. Și asta pentru că acea persoană să stea acasă și să aibă grijă de copil.

Nici mai mult nici mai puțin persoana respectivă ridica de la statul român 47 mii de lei pe luna, ca indemnizație pentru creșterea copilului.

Este vorba despre un notar public din Iași, un bărbat, care a ales să între în concediu de creștere a copilului și prin urmare a ajuns să încaseze o asemenea indemnizație. Bărbatul se adaugă la alte câteva sute de mii de ieșeni care primesc bani de la stat prin intermediul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Iași.

Indemnizatia pentru cresterea copilului nu mai este plafonata la 85 la suta din veniturile realizate, având stabilite drepturi la indemnizatie si de 47.000 lei/lunar pentru un titular„, au arătat reprezentanții Agentiei Judetene pentru Plăti și Inspecție Socială Iași.

„Este cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului acordată unui singur titular. Legea a fost modificată, fiind eliminată plafonarea indemnizaţiei. A fost stabilit nivelul de 85% din venit, luându-se în calcul cele mai recente 12 luni lucrate din ultimele 24 de luni calendaristice. Oricum, Iaşul nu este în top nici în privinţa celor mai mari indemnizaţii, nici a numărului de beneficiari de sume semnificative. De fapt, suntem chiar sub media naţională. Iaşul este un judeţ sărac“, a declarat directorul Agen­ţiei Judeţene de Plăţi şi Inspecţii Sociale, Costel Grojdea.

Conform precizărilor acestuia, mai puţin de zece părinţi ieşeni beneficiază de indemnizaţii de creştere cu o va­loare lunară de peste 10.000 de lei.

Sursa: ziaruldeiasi, bzi

 

 

 

 

Loading...
  1. Legi gandite de pantofari, croitori, tinichigii, doreli si altii asemenea votati pe liste ! GUNOAIE

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.