Un şofer băut a ajuns cu maşina într-un canal!

Un şofer băut a ajuns cu maşina într-un canal!

Poliţiştii arădeni au depistat în trafic, în ultimele 48 de ore, mai multe peroane care au săvârşit infracţiuni rutiere. Între acestea, un tânăr care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice.

Acesta a fost depistat de poliţiştii din Chişineu-Criş în timp ce conducea un autoturism marca Renault, din direcţia Şepreuş spre Sintea Mare. Gheorghiţă C., de 21 de ani, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina condusă de acesta intrând într-un canal situat pe partea dreaptă a drumului. În urma incidentului, tânărul a fost rănit uşor.

„La testarea şoferului cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost de 0,70 mg./l. alcool pur în aerul expirat, asfel încât s-a dispus recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Poliţişti i-au întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea de infracţiune la regimul circulaţiei rutiere”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

Poliţiştii afirmă că tânărul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers a autovehiculului pe fondul consumului de alcool.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.