Un SUPERMARKET şi un DEZVOLTATOR IMOBILIAR au pus ochii pe un TEREN din Arad. Despre CE este vorba

Un SUPERMARKET şi un DEZVOLTATOR IMOBILIAR au pus ochii pe un TEREN din Arad. Despre CE este vorba

Nu de mult scriam despre faptul că un supermarket ar fi pus ochii pe un teren dintr-un cartier arădean.

Ei bine, lucrurile nu sunt chiar atât de simple, pentru că terenul respectiv ar fi fost ochit şi de un dezvoltator imobiliar. Este vorba despre ARED, dacă ar fi să dăm crezare zvonurilor.

Cum ar veni, Kaufland şi ARED se vor bate, probabil, pentru terenul respectiv, în viitorul nu foarte îndepărtat.

De urmărit!

  1. Sigur nu se vor bate. Se înțeleg de minune. Si intre ei, si cu primaru’ si cu Proarhitectura si cu tanti Lucica de la Secaci….

    Raspunde
  2. Bine ca fac cit se face si sa da de munca e bine decit ca la Vaslui mai bine asa.

    Raspunde
    • Crezi tu, West-ule, ca Vaslui nu are Kaufland? Daca tu crezi ca un Kaufland e bun pt ca ofera locuri de munca… asa o fi in lumea ta ingusta. Cei care gandesc putin… vad lumea mai complexa de atat. E drept, Kaufland e cel mai mare angajator privat din Romania. Dar asta nu e de bine…. As prefera sa fie un producator roman… cu capital romanesc… nu un lant de magazine deschise cu fonduri BERD care comercializeaza produse din import si trimite banii in Germanica. Din inima… pentru Romania… cica… 🙂

      Raspunde
  3. da mai da de ce sa mai darame un stadion????????????

    Raspunde
  4. Vestule cu dublu V, O muncă e și distrugerea unui oraș, pentru că nu se face singură. Ca să pricepi asta, e nevoie de mai multe sinapse decât cele ce se ocupă cu senzația de flămând-sătul, te mănâncă-te scarpini. Bine că ai trufia de a face comparații cu Vasluiul, care nu e în West. Apropo: ce studii ai și în ce domeniu ?

    Raspunde
  5. da mai dar de ce sa mai darame un stadion?????

    Raspunde
  6. De care stadion e vorbă de dată asta?

    Raspunde
  7. De locuri de munca e nevoie dar nu de inca un supermarket deja e e supra satruata piata in domeniul asta deja in fiecare cartier sau deschis kaufland si Lidle

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.