Un tânăr din Arad a transportat săptămânal DROGURI din Ungaria în România!

Un tânăr din Arad a transportat săptămânal DROGURI din Ungaria în România!

Un tânăr din Arad a transportat săptămâni la rând droguri din Ungaria în România. Acesta este bănuit că ar fi introdus în ţară mai multe kilograme de pentedronă. Arădeanul a fost arestat preventiv de poliţiştii arădeni.

„La data de 23 aprilie poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad au efectuat o percheziţie domicilară la locuinţa unui bărbat bănuit de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri. Acesta este bănuit că ar fi introdus şi comercializat în ţară şapte kilograme de pentedronă. Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad.

În urma percheziției, au fost ridicate 50 de grame de substanţe, susceptibile a fi pentedronă. Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 26 de ani, din Arad, ar fi introdus în ţară şi comercializat aproximativ 7 kilogtame de pentedronă. Drogurile ar fi fost aduse din Ungaria, în transporturi săptămânale cuprinse între 100 şi 150 de grame, pe care ulterior, tânărul le-ar fi comercializat.

Bărbatul a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Activităţile au fost desfăşurate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Arad. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.