Un TRAMVAI PLIN CU OAMENI a circulat FĂRĂ VATMAN, preț de două stații. Autoritățile: „Călătorii NU AU FOST ÎN PERICOL”

Un TRAMVAI PLIN CU OAMENI a circulat FĂRĂ VATMAN, preț de două stații. Autoritățile: „Călătorii NU AU FOST ÎN PERICOL”

Întâmplare mai puțin obișnuită pe străzile din municipiu! Zeci de călători care au circulat, vineri după-amiază, cu tramvaiul, au trecut prin momente de spaimă după ce și-au dat seama că acesta nu era condus.

Călătorii au urcat în mijlocul de transport în comun, fără să bănuiască ce avea să se întâmple. La scurt timp, vatmanului i s-a făcut rău, s-a ridicat pentru o clipă de la manșă și s-a prăbușit din picioare pe scări și pentru că ușa din dreptul său era deschisă, a căzut apoi pe carosabil.

În zadar au bătut pasagerii cu pumnii în geamurile tramvaiului pentru a fi salvați. După ce a trecut prin două intersecții semaforizate fără să fie condus, tramvaiul și-a continuat drumul până într-o stradă în urcare.

Incidentul s-a petrecut pe străzile din municipiul Timișoara.

Călătorii au scăpat teferi, iar vatmanul, în vârstă de 55 de ani, a ajuns la spital, după ce s-a lovit puternic la cap. A scăpat, ca prin minune, cu viață. Martorii spun că acesta a avut noroc că nu a fost lovit de nicio maşină şi nici nu a ajuns sub roţile garniturii.

Reprezentanţii RATT susțin că viața călătorilor nu a fost pusă nicio secundă în pericol și asta pentru că un controlor de bilete aflat în tramvai ar fi preluat comenzile în locul vatmanului.

Poliţiştii fac acum cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la acest incident, urmând să fie luate măsurile legale.

Foto: Arhiva

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.