Un turc a încercat să introducă în România un cap tractor şi o semiremorcă furate din Olanda

Un turc a încercat să introducă în România un cap tractor şi o semiremorcă furate din Olanda

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat la Nădlac au depistat un cap tractor şi o semiremorcă furate din Olanda, pe care un cetăţean turc intenţionau să le introducă în România.

Bărbatul s-a prezentat la controlul de frontieră miercuri, în jurul orei 17,30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac. Acesta conducea un ansamblu de vehicule compus dintr-un cap tractor marca „Renault” şi o semiremorcă marca „Schmitz”, înmatriculate în Ungaria.

„Cu ocazia controlului de frontieră, şoferului i s-a solicitat să prezinte la control şi documentele autovehiculului. Având suspiciuni asupra legalităţii documentelor prezentate (certificate de înmatriculare), poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date stabilindu-se că, atât capul tractor cât şi semiremorca figurează ca bunuri căutate în vederea confiscării, alertă emisă în data de 23 iulie de autorităţile olandeze”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

Ansamblul de vehicule a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac iar cetăţeanului turc i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.