Un turc s-a ascuns în portbagajul unui Chrysler pentru a trece ilegal graniţa

Un turc s-a ascuns în portbagajul unui Chrysler pentru a trece ilegal graniţa

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit la Nădlac un tânăr de 20 de ani din Turcia care intenţiona să treacă ilegal frontieră româno-maghiară. Turcul era ascuns în portbagajul unui autoturism condus de un cetăţean român.

„În data de 05 iunie, în jurul orei 16.00, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Gelu V., în vârstă de 36 ani, din judeţul Arad, care conducea un autoturism marca „Chrysler”, înmatriculat în România. Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit, ascuns în portbagajul autoturismului, acoperit cu diferite obiecte vestimentare, un bărbat. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că persoana ascunsă în autoturism este cetăţean turc şi are 20 de ani”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

Cetăţeanul turc s-a ales cu dosar penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat iar şoferul este cercetate pentru comiterea infracţiunea de trafic de migranţi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.