Unde s-a ajuns: Arădenii nu mai pot parca nici în faţa propriilor case! Avertismentul Poliţiei Locale

Unde s-a ajuns: Arădenii nu mai pot parca nici în faţa propriilor case! Avertismentul Poliţiei Locale

Un arădean se plânge că nu-şi mai poate parca maşina în faţa propriei case, pentru că aceasta ocupă spaţiul destinat pistelor pentru biciclete.

Szabo Zoltan şi-a vărsat năduful pe Facebook: „Dl primar al Aradului dl Falcă ! Am primit o înștiințare de la poliția locală Arad că dacă mă mai prinde că parchez masina in fața casei mele o să fiu bun de plată fiindca parchez cu masina pe pista de biciclete. Intrebarea mea: unde sa parchez ? Este interzisă pe toată strada parcarea. Noi ăștia „fraierii” ai statului român care plătim impozite și taxe si nu numai de ce nu avem dreptul măcar să ne oprim cu mașinile personale in fata casei noastre ? Care ar fi soluția ? Sau chiar nu mai contăm nimic ? Asigurati-ne parcare chiar dacă trebuie să plătim pentru ea. JALNIC! Am ajuns o țară de rahat. S-a furat toată țara și acum v-ati trezit că nu mai aveți de unde să mai plătiti bugetarii cu salarii imense și cheltuielile locale, numai din amenzi ? Rusine să vă fie !”

Poliţia Locală a anunţat, în urmă cu câteva zile, că-i va amenda pe şoferii care parchează pe pistele destinate bicicletelor. Problema e însă mai complexă, mulţi arădeni considerând că pistele pentru biciclete nu respectă legislaţia rutieră şi, deci, vor contesta în instanţă sancţiunile. De altfel, din comisia de recepţie a pistelor nu a făcut parte nici un reprezentant al Poliţiei Rutiere, aşa cum prevede legea, administraţia locală găsind o portiţă prin care să justifice absenţa omului legii. Dar, asupra acestui aspect, al legalităţii pistelor, vom reveni!

Foto: Arhiva

Citeşte şi:

„Din păcate avem un edil care se gândește în primul rând cum să bage mâna în buzunarul oamenilor”. Cine spune asta şi DE CE

  1. nu mi-e mila. in 2016 ati votat Falca. traiti cu el atunci!

    Raspunde
  2. Domnilor de pe la parlamentul României de ce cereți legii proaste necalculate exemplu centrul vii se pare că avem parcări calculate ce să vb atunci de cartiere dar degeaba vb lumea de jos amenzile sunt scăparea voastră asta e soluția voastră falconeti

    Raspunde
  3. Rusine astrului demolator falca din Brad !

    Raspunde
  4. Rusine Falca acum te razbuni pe aradeni pt ca nu te mai vor??????????????????????

    Raspunde
  5. Aradul devine un oras de nelocuit condus de clica asta de analfabeti pedelisti hoti si profitori!! Trebuie urgent aruncati la gunoi!

    Raspunde
  6. foarte bine fac. vreti parcare? atunci platiti! nu se pot face investitii in oras fara bani.

    Raspunde
  7. Este domeniu public. La fel daca lasati moloz in fata casei veti avea de platit amenzi caci este spatiu public. Eu imi parchez masina in curte.

    Raspunde
  8. da unde scrie ca trebe sa ai parcare in fata casei ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.