Varianta modernă a uneia din cele mai ÎNDRĂGITE POVEȘTI pentru copii, proiectată la cinematograful din Grădiște

Cartea junglei, o nouă ecranizare a animației lansate în 1967, va fi proiectată sâmbătă, 25 noiembrie, la ora 11.00, la cinematograful din Grădiște.

Celebra colecție de povestiri a lui Rudyard Kipling, Cartea junglei, are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau. Este vorba despre o adaptare realizată în SUA, în 2016, în studiourile Walt Disney Pictures. Filmul este dublat în limba română.

Filmul reuşeşte să compenseze familiarul aventurii lui Mowgli cu aducerea pe ecran a unei jungle luxuriante, populate cu personaje ataşante.

Proiecția de sâmbătă de la cinematograful din Grădiște face parte dintr-un proiect al autorităților locale, Primăria Municipiului Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad de revitalizare a cinematografelor orașului.

Intrarea va fi liberă.

Cartea junglei (SUA 2016)

Durata: 105 min.

Gen: Aventuri, Dramă, Fantastic

Cu: Neel Sethi, Lupita Nyong’o, Idris Elba, Bill Murray, Ben Kingsley, Saffron Burrows, Jamie Dornan

Dublat în limba română

Cartea junglei – Sinopsis

„Celebra colecție de povestiri a lui Rudyard Kipling are parte de o nouă ecranizare în regia lui Jon Favreau. Vom vedea cum micul Mowgli este crescut de lupoaica Raksha în junglă, devenind prieten la cataramă cu voiosul urs Baloo și precauta panteră neagră Bagheera. Pornit în căutarea familiei sale, Mowgli va trebui să-l înfrunte pe regele maimuțelor, pe înfometatul piton Kaa, dar și pe fiorosul tigru Shere Khan, spaima întregii jungle! Va reuși micul Mowgli să-și regăsească părinții? Unicul actor în carne şi oase din film (micul Neel Sethi, foarte bun) este înconjurat de prietenii săi realizaţi pe calculator, iar rezultatul e pe măsura povestirilor lui Rudyard Kipling: amuză, dar dă şi lecţii despre moralitate”, se arată într-un comunicat de presă a CMCA.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.