Unul dintre liderii PNL din VESTUL țării, NEVOIT să DEMISIONEZE dacă va PIERDE ALEGERILE

Unul dintre liderii PNL din VESTUL țării, NEVOIT să DEMISIONEZE dacă va PIERDE ALEGERILE

Unul dintre primarii PNL a fost atenționat indirect de Alina Gorghiu că dacă va pierde alegerile în județ va trebui să demisioneze din funcție.

Conform Pressalert.ro, este vorba despre Liderul PNL Timiş, Nicolae Robu, care a fost atenționat indirect de Alina Gorghiu că dacă nu va obține un rezultat bun va trebui să demisioneze.

„Răspunderea nu este doar a Alinei Gorghiu, ci va fi a tuturor celor din biroul naţional şi a tuturor şefilor de filială care nu produc rezultatul angajat sau la care s-au angajat. Nimeni în PNL nu fuge de demisie şi nimeni în PNL nu îşi pune problema să nu îşi asume răspunderea. Chiar dacă PSD ne-a bătut la locale cu un scor nepremis de mare, în continuare sunt absolut convinsă că a fost un accident, că Timişoara, unde domnul primar este foarte apreciat, se va mobilza la vot şi va fi o prezenţă mare de data aceasta, că cei din judeţ se vor mobiliza şi vor înţelege că PSD înseamnă la nivel naţional rugină, balast, stagnare, motiv pentru care mizez pe un scor bun la Timiş“, a declarat Alina Gorhiu.

Sursa: Pressalert.ro

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.