Urmăriți general, PRINȘI la FRONTIERĂ. Unul dintre ei era căutat şi în Belgia

Urmăriți general, PRINȘI la FRONTIERĂ. Unul dintre ei era căutat şi în Belgia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Borş şi Nădlac II –Csanadpalota au depistat două persoane, căutate de autorităţile române şi belgiene pentru infracţiuni contra proprietăţii şi pentru furt.

La Punctul de Trecere a Frontierei Borş, s-a prezentat, miercuri, în jurul orei 15.30, pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Costel C., în vârstă de 25 de ani, din judeţul Iaşi.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române şi belgiene, un mandat de arestare preventivă, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii, acesta având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani şi o lună.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat, tot ieri, în jurul orei 7, pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român Mihai U., în vârstă de 34 de ani, din municipiul Bucureşti.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de furt, acesta având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 2 luni de zile.

În ambele cazuri, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Bihor şi Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.