USR Arad în creștere la alegerile parțiale din județ

USR Arad în creștere la alegerile parțiale din județ

Pe data de 11 iunie 2017, în comunele Almaș și Covăsînț din județul Arad au avut loc alegeri parțiale pentru funcția de primar, în urma pierderii mandatelor de către foștii primari, condamnați definitiv pentru fapte de corupție.

Conform unui comunicat de presă al USR, partidul a crescut în preferințele arădenilor care doresc reformarea clasei politice. Deși nu a fost prezentă cu organizații locale, filiala a înregistrat o creștere față de alegerile parlamentare din 2016.

„Numărul celor care au înțeles că USR este partidul care poate produce o reformă în politică prinde încet rădăcini și în mediul rural, Uniunea obținând de 3 – 4 ori mai multe voturi în aceste localități raportat la ultimele alegeri. USR a avut candidați buni, care au prezentat un program serios, centrat pe nevoile specifice ale cetățenilor și însoțit de soluții care să conducă la punerea sa în practică. Din păcate, câștigătorii au folosit administrația și bugetele locale ca pușculițe de campanie, ambii viceprimari, acum primari, fiind avantajaţi de funcțiapublică deţinută“, a declarat Vlad Botoş.

„Rezultatele obținute sunt conforme cu ce și-a propus conducerea locală privind dezvoltarea pe plan județean. Această construcție este un efort de durată, care necesită timp, întrucât cetăţenii au nevoie să afle că politica poate fi făcută şi corect. Clasa politică tradițională nu s-a reformat,continuă cu vechile obiceiuri, de a se folosi de banii publici în scopuri electorale, cu asta avem de luptat nu numai în județul Arad ci în toată țara. Chiar dacă candidații Uniunii Salvați România nu au câștigat mandatul, faptul că arădenii au respins politicienii PSD este un semn de speranță. În contextul în care obiceiurile PSD-iste sunt copiate de PNL şi ALDE, USR rămâne unica opţiune pe termen lung. Vom continua procesul de extindere în teritoriu, fideli principiilor de corectitudine şi responsabilitate politică, prin care am demonstrat că noi suntem viitorul politic al României“, a precizat Vlad Botoș.

  1. De la 2 voturi USR a trecut la 8 voturi. Avem de a face cu o crestere, evident de 4 ori dar evident nesemnificativa. Dupa marile realizari ale USR-ului nici nu ne asteptam la mai mult! Poate Botos!!

    Raspunde
  2. Asta suferă de nanism si crede că tot ce zboară se mănâncă. Ce zdremțe votează cu usristii astia de căcat.???

    Raspunde
  3. Nu cred că merită astfel de epitete. Sunt totuși oameni dintre noi care, din nefericire dau dovadă de foarte multă naivitate și cred că ceea ce fac sau spun ei se numește politică. Nici vorbă: mai degrabă sunt puși să uzurpe o clasă politică ce nu vrea să între pe teren. Din convingerea unei realități tot mai evidente că timpurile sunt pentru specimene de slabă calitate și fără capacitate de a schimba ceva, cât de puțin.
    Generația care a trecut prin război a gândit o Europă creștin=democrată pe baza valorilor moral-creștine, dar dinpăcate nu au supraviețuit pentru a beneficia de ele. Urmașii lor au permis încet să apară lichelismul politic care a pervertit în scurt timp ideea de creștin =democrație. Cei care vor veni în scurt timp vor defintiva legal, idei total lipsite de bun-simț, precum căsătoriiLGBT sau alte tâmpenii. Pentru o corectă politică.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.