USR Arad: Un NU hotărât oricărui guvern format din PSD sau PNL

USR Arad: Un NU hotărât oricărui guvern format din PSD sau PNL

Izvorâtă din dorința sinceră de a schimba radical felul în care este administrată România, Uniunea Salvați România spune și la Arad un nu hotărât oricărui guvern format din PSD sau PNL.

USR se autocaracterizează ca o platformă anti-corupţie şi anti-sistem, ce propune măsuri de transparenţă şi debirocratizarea a administraţiei publice locale și centrale.

La Arad, USR este format din persoane ce nu au deținut funcții publice, cetățeni ce nu au fost implicați politic și membri activi ai societății civile active în ultimii șapte ani în Arad. „Pe mulți dintre noi ne-ați văzut la acțiunile pentru Salvarea Parcului Eminescu, mitingul maraton pentru Roșia Montană, protestele împotriva deciziei primarului de a bloca manifestațiile publice și multe alte manifestări ce au avut ca scop protejarea Aradului de deciziile greșite ale administrației conduse de Gheorghe Falcă”, au subliniat reprezentanții USR Arad.

„Eu am ales să ies din zona de confort și să lupt pentru schimbarea felului în care se face azi politică în România. Actuala clasa politică ține captivă România în periferia Europei. Din punct de vedere ai indicatorilor socio-economici, societatea românească este săracă și divizată. Politicienii manipuleză prin apel la ideologii și sentimente naționale, golindu-le de sens, în timp ce prin lipsa de principialitate și oportunism, prin atitudini de baron, calcă în picioare viitorul acestei țări. Noi propunem un recurs la normalitate, pași clari și hotărâți spre transparență totală. Atașamentul față de democrație și respectul față de națiunea ta sunt același lucru cu a spune nu fur și nu mint. În țara în care mortalitatea infantilă este dublă față de media europeană, în care rata abandonului școlar este de 19% iar analfabetismul funcțional este de 42% corupția trebuie privită ca și crimă iar impostura ca și o insultă directă”, a precizat Adrian Wiener într-o conferință de presă a USR Arad.

„Cred că dacă vrem cu adevărat o schimbare în bine pentru țara și orașul nostru, nu facem rabat de la principii. M-a bucurat să aflu că sunt mulți arădeni alături de noi, care simt la fel. Sunt optimist și cred că la începutul acestei ierni vom începe să schimbăm lucrurile în bine. Viitori parlamentari ai USR Arad nu vor accepta niciun fel de compromis care să pună România la mâna acelorași personaje responsabile pentru actuala stare de lucruri din țară. Din punctul nostru de vedere orice vot pentru un viitor guvern format de  PSD sau PNL nereformat este exclus. Indiferent cine este primul ministru nominalizat”, a declarat, la rândul său, Sergiu Vlad, președintele filialei USR Arad.

  1. Nu pe dracu doară Plicusor Ban a zis cal susține pe Cioloș !!! oportuniști ce sunteți !!!

    Raspunde
  2. Hop și voi! V-ați trezit vorbind! Despre ce parlamentari vorbiți? Fiți serioși!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.