UTA a smuls un punct norocos în deplasarea de la Sebiş (GALERIE FOTO)

UTA a smuls un punct norocos în deplasarea de la Sebiş (GALERIE FOTO)

UTA „Bătrâna Doamnă” a remizat la Naţional Sebiş (scor 1-1), într-o partidă în care a smuls un punct norocos. Deşi a fost echipa care a arătat mai bine la început şi a reuşit să înscrie prima, UTA s-a năruit în momentul în care Hlistei a luat al doilea cartonaş galben şi a părăsit terenul. Deşi a durat ceva până s-au trezit sebişenii, aceştia au trecut într-un final la cârma jocului, punând serioase probleme defensivei utiste.

Numai ghinionul a privat echipa din Sebiş de o victorie, jucătorii Naţionalului ratând incredibil. Totul a culminat cu o bară, pe care sebişenii au avut-o în minutul 89.

La final, cei aproximativ 500 de susţinători ai echipei gazdă şi-au aplaudat frenetic favoriţii, dar i-au recompensat cu aplauze şi pe utişti.

Fondul sonor al arenei din oraşul de pe Valea Crişului Alb a fost dominat de galeria UTA-ei, care a cântat pe toată durata partidei.

Partida a suscitat un interes deosebit, în tribunele arenei din Sebiş luând loc, între alţii, senatorul Ioan Cristina, viceprimarul Aradului Cătălin Ţiţirigă, primarul oraşului Pâncota, Iosif Retter, city-managerul Monel Pâncotan, primarul comunei Buteni, Petronel Mărcuţ, şi cel al Chisindiei, Ionel Paşca.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.